Schuurbanden voor de professionele houtbewerking met de breedbandschuurmachines van Bütfering

 

Schuurbanden voor de Bütfering schuurmachineDe Bütfering breedbandschuurmachines worden in de houtverwerkende industrie ingezet voor het afwerken van houten trappen, kozijnen en meubels.

De schuurbanden die met zeer goede resultaten op deze machine worden gezet zijn de Klingspor PS 29 F ACT voor eindafwerkings toepassingen en de Klingspor CS 311 Y schuurbanden voor het voorschuren en andere grovere bewerkingen.

De PS 29 F ACT schuurband is een hoogwaardige schuurband die het vroegtijdig dichtslibben van de band voorkomt doordat er gebruik is gemaak van de speciale ACT coating. (Advanced Coating Technology)

Door deze eigenschap wordt dit type schuurband vooral toegepast bij zachte en harsrijke houtsoorten. Maar ook bij eiken en beuken worden zeer goede prestaties met deze schuurband behaalt.

De CS 311 Y schuurband is in combinatie met deze Bütfering breedband schuurmachine meer bedoeld voor de grovere bewerkingen, dit type schuurband kenmerkt zich dan ook door zijn zeer stevige en scheurbestendige polyester/linnen drager.